Astro prognoze
27
apr
2010
Ovan

 

       Svestan samo sebe I svojih potreba, neustrasivo jurisa kroz zivot. Vreme plemenitih vitezova ovoj prirodi bi idealno odgovaralo. I u ovim danasnjim vremenima previse brzo “izvlaci svoj mac” u zelji da odbrani svoj ego ili osobu do koje mu je stalo. Neprikosnoveni zastitnik , svaka zena u njegovim rukama zna kako je to biti princeza.

Nestrpljivost I tvrdoglava upornost njegovo je oruzje pri dostizanju zadatog cilja. I ako ce te iste osobine njegovu okolinu dovoditi do nervnog sloma. Razumece druge samo onda kad nauci da zastane I da ih zaista saslusa. To su retki trenuci I vise lice na strogo tempirano vreme jer njegova paznja je kratkotrajna. Vrlo brzo mu se misli sele na samo njemu znane destinacije. Iz tog razloga jako je vazno znati na koji nacin mu treba nesto saopstiti. Brzo, precizno, bez suvisnih detalja – to je njegov tempo razmisljanja.

Od malih nogu istice se jacinom svog glasa I brzinom svojih  pokreta. Jos u obdanistu sa lakocom preuzima ulogu vodje I u tom stilu zivi do kraja zivota. Tesko podnosi sebi slicne u svojoj okolini, mada ih duboko postuje. Svoje reci ne “zavija u celofan”. Vrlo je direktan kad saopstava sta zeli. A kada nesto hoce vremenska odrednica je – odmah. Iznenadjujuce je sposoban da izadje iz svake nevolje u koju uglavnom upada sam jer u brzini svojih akcija ne sagledava okolnosti realno.

 
Stranica 1 of 12

Prijatelji sajta

 

This site on your language?