28
apr
2010
Da li zaista znate sta on zeli?

 

U horoskopu muskarca, koji tip partnerke  ga privlaci pokazuje polozaj Meseca, Sunca, 5 i 7 polja kao I aspekti i stepeni povezani sa ovim tackama. Opis koji sledi  je uopstenog karaktera .

Sa Venerom u Ovnu zelece da pored sebe ima zenu koja je vise u patikama nego na stiklama, sportski orijentisane, aktivne, po mogucnosti crvenokose. Sa Mesecom u Ovnu privuci ce ga aktivna, jaka cak pomalo gruba zena. Uporna, drcna, sa mnogo tipicno muskih elemenata u svom psiholoskom profilu.

Venera u Biku voli obline. Zelece zenu koja je svesna magijskog uticaja hrane I oralnog zadovoljstva. Poljupci u velikim kolicinama njemu je svakodnevna potreba . Kao I brdo ukusne hrane koju ona tako vesto I lako priprema samo za njega. Mesec u Biku daje potrebu za zenom domacicom ili za partnerkom koja ima puno novca, imovine,zemlje… Voli culne zene koje imaju pomalo usporene, mazne pokrete I macji hod.

Venera u Blizancima u njemu stvara potrebu za mladolikom partnerkom. Ona prosto mora da bude vitka, brzih pokreta, ubrzanog hoda. Izgled ruku I ramena, kao I uzak struk  njemu  je jako vazno pa nositi garderobu koja otkriva I naglasava  ove delove tela  za njega je izuzetno privlacno. Mesec u Blizancima voli naglaseno komunikativne osobe. Inteligentno  cavrljanje o bilo cemu kao I stalan kontakt putem maila ili kompjutera kad mu niste u blizini – jako je vazno.

Venera u Raku trazi partnerku sa naglaseno vecim grudima.Slicnost u izgledu njegove zene I majke nije slucajnost. Sa Mesecom u Raku  majcinski instinkt je  presudno vazan sastojak zenskog bica. Vrlo brzo cete upoznati svu njegovu rodbinu a od vas se ocekuje da sa njegovom mamom odmah postanete najbolja prijateljica.

Veneri u Lavu  godi poslovno uspesna zena po mogucnosti sto vise okicena zlatom I dragim kamenjem.  Zena koja prosto sija kad udje u prostoriju je njegov favorit.Plava kosa je nesto sto se samo po sebi podrazumeva, kao prednost.  Mesec u Lavu trazice dominantne zene, iz poznate porodice. Samouverena I mocna, to je za njega pravi afrodizijak.

Venera u Devici je vecito u potrazi sa srodnom dusom koja razume znacaj zdrave ishrane I besprekorne cistoce, tela I uma. Bilo kakva vrsta uniforme na zeni njemu jako privlaci paznju.Frizura na zenskoj glavi mora biti uredna I prakticna, u protivnom nema smisla.  Mesec u Devici zeli cistu,prakticnu,vrednu I radnu partnerku. Ako kuca blista, ves je  ispeglan, kucna apoteka puna I naravno kucni ljubimac sit I zdrav – zaklece vam se na vecnu ljubav I bice zaista samo vas do kraja zivota.

Za Veneru u Vagi jako su bitna dobro uklopljena mesavina pastelnih boja vase garderobe, elegancija pokreta I umilan glas koji izgovara samo skladne I pravilne gramaticke recenice. Leprsava frizura I umilan pogled bice glavni favoriti za osvajanje njegovog srca. Mesec u Vagi trazi ravnopravnu partnerku u svakoj mogucoj zivotnoj kategoriji. Od politike do kuvanja, o svemu ce zeleti da podeli svoja razmisljanja. Poznate ali I udate zene njemu ce biti posebno zanimljive.

Sa Venerom u Skorpiji bice privucen strastvenim, crnomanjastim zenama, ciganskog tipa. Erotski ves  je kod njih izuzetno stimulativna kategorija. Parfemi su ovde nepotrebni jer oni najvise uzivaju u prirodnim telesnim mirisima. Veze su toliko strasne da dovode do iscrpljivanja. Mesec u Skorpiji zeli seksualno oslobodjenu zenu. Onu koja otvoreno I besramno zavodi svakim svojim pokretom. Udovice mu takodje deluju zanimljivo.

Veneru u Strelcu  privuci ce svaka zena koja na prvi pogled izgleda kao strankinja. Ili kao studentkinja.  Punacke zene su im jako privlacne. Strana I moderna garderoba na zeni za njih je pitanje stila I elegancije.  Mesec u Strelcu zeli obrazovanu osobu sa vrlo sirokim, gotovo filozofskim  pogledom na svet.Ljubavne avanture u inostranstvu su vrlo izvesne.

Venera u Jarcu privucena je  crnokosim,ozbiljnim zenama. Crna, pa jos kozna garderoba mu je omiljena modna linija. Mesec u Jarcu trazi partnerku tradicionalnog vaspitanja, zenu  na cijem licu nece biti cesto osmeha. Zamisljene, tuzne, uvek nekako preopterecene samim zivotom.

Muskarac sa Venerom u Vodoliji zeli zabavno otkacenu osobu , oslobodjenu svih predrasuda. One koje se isticu svojim ekscentricnim izgledom njega prvo privuku. Sa Mesecom u Vodoliji zeli zenu sa kojom je prijatelj, slobodne forme veze, naglo ulazi I izlazi iz emotivnih  prica.

Venera u Ribama idealizuje partnerke. Zene koje ga privlace su ili izuzetno produhovljene osobe ili pomalo cudne ili umetnicki veoma talentovane. Preferira romantican izgled, neznu gradju, snene oci…

Mesec u Ribama je sklon tajnim ljubavima ili pak krije svoje emocije plaseci se da ne bude povredjen. Tajanstvene zene ga privlace kao I potreba da uvek otkriva po nesto novo u njoj.

 

Mesta odakle su citaoci

Prijatelji sajta

 

This site on your language?